Hogyan készül az ujjnyomatlap?

1. Az adatok felvétele
2. A nyomatok felvétele
3. A kész ujjnyomatlap nyomtatása és CD írás
4. Adatok törlése

A nyomatlap kinyomatatása után a rendszerből minden adatot törlünk.

 

Az ujjnyomatlap minősége

Az ujjnyomatokat számítógépes eljárással dolgozzák fel.

A rendszer meghatározza az azonosításhoz szükséges daktiloszkópiai információkat. Ezen információk alapján végzik az ujjnyomatminta összehasonlítását az eltűnt személyek ujjnyomatai között.

A számítógépes eljárások pontosságát befolyásolja az ujjnyomatképek minősége. Az FBI képminőségi standardokat dolozott ki a nyomatfelvételhez, ezek teljesülése esetén elmondható a nyomatfelvételről, hogy nem fogja negatívan befolyásolni a számítógépes eljárások pontosságát. A Recoware Kft. által készített nyomatlapok száz százalékban megfelelnek az FBI képminőséi standardjainak.

 

Az ujjnyomatok felvétele festékezési eljárás nélkül, digitális úton történik.
  •   Az eszköz megakadályozza a hibás sorrendben történő felvételt (teljes ujjsorrend ellenőrzés, kézcsere ellenőrzés).
  •   A felvétel után NISTIR szerinti képminőség ellenőrzés történik, hogy elkerülhető legyen a túl száraz, vagy túl nedves ujjak miatti minőségromlás.
  •    Szabványos elektronikus NIST nyomatlap formátum.
  •    FBI minőségi tanúsítvány mind a képvételre, mind a nyomtatás minőségére.
  •    Mind a nyomatfelvételre, mind a nyomtatásra vonatkozó, az FBI által kidolgozott minőségi követelményeket a nyomatlap kielégíti, a megfelelőséget az FBI minőségi tanúsítványai igazolják.

Standardok:

 

Garantált adatvédelem

Garantáljuk, hogy a nyomatlap kinyomtatása után semmiféle adatot nem tárolunk, a nyomatlapról másolatot nem készítünk, így csakis Önnél lesz meg a nyomatlap. A nyomatlap további felhasználásáról kizárólag Ön dönt.

A kinyomtatott nyomatlap mellé adunk egy CD-t, mely szabványos formátumban tartalmazza az elektronikus nyomatlapot (NIST fájlban).
A nyomatlapot és CD-t tartsa biztonságos helyen!
Reméljük, soha nem lesz szükség a felhasználására!